Skip to content
Levensweg factuur

De levensweg van een factuur bij Nova Groep (interactieve infographic)

Vaak krijgen wij van klanten de vraag op welk moment wij hen kunnen helpen met het betaald krijgen van hun facturen. Om antwoord te geven op deze vraag hebben we een interactieve infographic ontwikkeld. Hierin laten wij zien wie we zijn, wat we doen en op welk moment in het proces wij onze klanten kunnen helpen.

Levensweg van een factuur

Nova Groep biedt dé totaaloplossing om elke factuur betaald te krijgen. Van debiteurenbeheer tot het leggen van beslag ondernemen wij de juiste stappen. Wij vinden het belangrijk om te werken met teams die goed zijn in wat ze doen en elk een eigen specialisme hebben. Daarom is de dienstverlening van Nova Groep ondergebracht in verschillende zusterbedrijven.

Nova Groep kenmerkt zich door haar korte lijntjes. Alle bedrijven spreekwoordelijk onder één dak en terug te vinden in een overkoepelend online portaal.

Bij Nova Groep kunt u het gehele credit management traject van A tot Z doorlopen, maar dit hoeft niet. U kunt ook gebruik maken van de dienstverlening van één van de bedrijven van Nova Groep. Waar u onze hulp ook nodig heeft in het proces, wij zijn er voor u!

Met de interactieve infographic maken we inzichtelijk wat elk bedrijf doet en wat u van ons kunt verwachten. Ook kunt u gebruik maken van handige tools en gadgets, en kunt u een kijkje nemen in ons online portaal.

De interactieve infographic

Het traject bij Nova Groep kan beginnen met facturatie en debiteurenbeheer. Nova Technology biedt een reeks financiële softwareoplossingen die uw cashflow aanzienlijk versterken. We hebben de Nova-suite zo intuïtief en geavanceerd mogelijk ontworpen, zodat het naadloos integreert met uw werkprocessen. Met het gebruiksgemak zorgen wij ervoor dat het past bij uw behoeften. Schaalbaar genoeg om met u mee te groeien in elke fase en slim genoeg om inzichten te geven met real-time gegevens. Daarom hebben wij een facturatiesuite ontwikkeld die vooruitloopt op de tijd, met de overtuiging dat uw betalingen eigenlijk al ontvangen hadden moeten zijn, alsof ‘gisteren’ de norm was.

Mochten facturen ondanks de inspanningen van onze debiteurenbeheerders niet worden betaald, dan kunnen we de factuur uit handen geven aan Nova Incasso. Snel en moeiteloos. Dit team van incassoprofessionals zal alles op alles zetten om de vordering buitengerechtelijk te incasseren. In de interactieve infographic leest u meer over de werkwijze en het portaal voor opdrachtgevers en debiteuren (inclusief previews!).

Mochten de facturen alsnog onbetaald blijven, dan kunnen wij uw dossier overdragen aan Nova Legal. Zij kunnen uw openstaande vorderingen gerechtelijk incasseren. In de infographic leest u meer over de werkwijze van Nova Legal en wat zij naast het gerechtelijk incasseren nog meer voor u kunnen betekenen.

Hoe werkt de interactieve infographic?

Wanneer u de infographic opent, ziet u een pad met verschillende vakjes. Al deze vakjes zijn klikbaar – probeer het maar! Na het klikken op een vakje, opent een pop-up met informatie. Klaar met lezen? Klik dan op het kruisje rechtsboven in de pop-up. Ook de logo’s zijn klikbaar: hier vindt u informatie over het desbetreffende bedrijf. Korte aanvullende informatie kunt u via het vraagteken links bovenin vinden.

Levensweg factuur

Nieuwsgierig geworden naar de dienstverlening van Nova Groep als geheel of naar één van de bedrijven van Nova Groep? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag!

Back To Top