Skip to content
Logo Nova Legal wit

Onze oplossingen

Gerechtelijke incasso

Heeft u advies of bijstand tijdens een juridische procedure nodig? Bij Nova Legal bent u aan het juiste adres!

Neem contact op

Waarom Nova Legal?

Nova Legal is een verfrissend en professioneel juristenkantoor. Voor advies of bijstand tijdens een juridische procedure bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Nova Legal houden we van aanpakken en denken we met u mee.

Wij staan u bij, in en buiten rechte, tijdens de gerechtelijke incasso, maar ook op het gebied van het verbintenissenrecht, arbeidsrecht en het huurrecht.

Wij staan voor:

Duidelijke afspraken

We nemen afspraken serieus en doen er alles aan om die na te komen.

Altijd bereikbaar

We staan open voor vragen en nemen altijd op.

Snel handelen

We blijven niet stilzitten en ondernemen actie zodra het kan.

Diensten van Nova Legal:

Gerechtelijke incasso

Blijven uw facturen onbetaald? Wij starten een gerechtelijke procedure en gaan voor een toewijzend vonnis, zodat we met dat vonnis kunnen overgaan tot beslaglegging, om zo uw vordering (alsnog) voldaan te krijgen.

Verbintenissenrecht

Heeft u te maken met een partij die gemaakte afspraken niet nakomt, lijdt u schade of bent u toe aan een nieuwe set algemene voorwaarden? Wij zijn graag uw juridische partner.

Arbeidsrecht

Wij helpen u: van het opstellen en controleren van arbeidsovereenkomsten tot het voeren van ontslagprocedures en alles wat daar tussen zit.

Huurrecht

Wilt u een huurovereenkomst laten opstellen of heeft u een conflict op het gebied van het huurrecht? Wij adviseren en procederen.

Deurwaardersdiensten

Onze deurwaarder betekent op ons verzoek ambtelijke stukken en waar nodig wordt een executietraject gestart. Hierbij kunt u denken aan het betekenen van een dagvaarding, een vonnis of een beschikking, het in gang zetten van een ontruimingsprocedure of het leggen van beslag. Om uw vordering veilig te stellen kunnen wij voor u ook conservatoir beslag leggen voorafgaand aan of tijdens een gerechtelijke procedure.

Stel uw vraag

    Meer weten over Nova Legal?

    Neem contact op!

    050 – 2112 578

    www.nova-legal.nl

    Back To Top