Skip to content
Logo Nova Incasso wit

Onze oplossingen

Buitengerechtelijke incasso

Wanneer het u zelf niet lukt om een openstaande vordering te incasseren, is het verstandig om het incasseren van deze vordering uit te besteden aan een specialist.

Nova Incasso is zo’n specialist. Door Nova Incasso in te schakelen, wordt uw openstaande vordering vaak alsnog betaald. Met het uit handen geven van de openstaande vordering bespaart u tijd, energie en loopt u zelf minder risico’s.

Door middel van telefonisch contact, brieven, e-mails, en SMS’jes herinneren wij debiteuren aan hun betalingsverplichting. We werken uitsluitend met specialisten in ons vak en weten wat werkt, en wat juist niet. Door onze aanpak betalen debiteuren sneller.

Nova Incasso wordt door haar klanten aanbevolen en heeft een score van 9,4

Hoog slagingspercentage

Door proactief, adequaat en consequent contact hebben wij een slagingspercentage van 94%.

Kosteloze incasso

We werken via het No Pay-principe. Dat betekent dat onze opdrachtgevers 100% van de hoofdsom terugkrijgen wanneer de vordering is betaald. De kosten die worden gemaakt zijn voor rekening van de debiteur.

Landelijke dekking

Wij werken in het hele land en zijn niet gebonden aan plaatsen of regio’s. Ook bieden we internationale incasso aan.

Altijd op de hoogte

U krijgt een vaste contactpersoon toegewezen bij wie u tijdens kantooruren altijd terecht kunt. Daarnaast heeft u altijd toegang tot een persoonlijk portaal waar u al uw dossiers kunt inzien en de voortgang kunt volgen.

Wilt u uw openstaande vordering ook goed en volledig geïncasseerd hebben?

Dien uw vordering voor 16:00 in en wij starten dezelfde werkdag nog het incassotraject.

Wij het overzicht, u het inzicht?

Een vordering uitbesteden aan Nova Incasso betekent niet dat u de grip op het dossier kwijt bent.
Met onze 24/7 online dossier inzage kunt u altijd en overal kijken welke handelingen we hebben verricht, welke afspraken zijn gemaakt en hoe uw zaak ervoor staat.

Experts in het vak

Wij werken met specialisten in ons vak. Ons team bestaat uit credit management professionals en uit juristen.

Brancheorganisatie

Wij zijn aangesloten bij ACA International, de wereldwijde brancheorganisatie voor incassobureaus en krediet professionals.

Geen contract

Wij werken zonder contracten. U kunt gemakkelijk een opdracht als test bij ons aanleveren om te kijken of onze samenwerking u bevalt. Wij zijn ervan overtuigd dat opdrachtgevers terugkomen door de kwaliteit van onze diensten.

Nova Groep

Nova Incasso is onderdeel van Nova Groep. Nova Groep is een familiebedrijf dat bestaat uit een keten van intensief samenwerkende zusterbedrijven, die zich richten op debiteurenbeheer en (gerechtelijke)incasso.

Kosteloze incasso

Bij Nova Incasso werken we volgens het door ons zelf ontwikkelde No Pay-principe. Dit houdt in dat er voor onze opdrachtgevers geen kosten in rekening worden gebracht in de minnelijke fase wanneer de vordering volledig wordt geïncasseerd. De kosten die worden gemaakt tijdens dit proces, zijn voor de rekening van de debiteur en worden berekend conform de WIK. Kort gezegd wij incasseren uw geld zonder dat het u tijd of moeite kost.

  Vordering indienen

  Uw gegevens

  Is de eisende partij btw plichtig?*

  Gegevens debiteur

  Dossiervorming


  Upload hier de factuur en eventuele overige dossiervorming (bijv. een overeenkomst, correspondentie, etc.)


  Max. bestandsgrootte: 20MB


  Meer informatie?

  Neem contact op met Nova Incasso

  085 – 4011 034

  www.nova-incasso.nl

  Betaalt een debiteur niet tijdens de buitengerechtelijke incasso? Dan is gerechtelijke incasso wellicht een optie voor u.

  Wanneer uw factuur onbetaald blijft kunt u samen met Nova Legal naar de gerechtelijke opties kijken voor het alsnog betaald krijgen van de vordering. Klik voor meer informatie over gerechtelijke incasso op de button.

  Back To Top