Skip to content
Nova Incasso 21ste Deloitte Technology Fast 50 2020 | Nieuws | Nova Groep

Deloitte Technology Fast 50 2020: Nova Incasso op de 21ste plaats

Dit jaar plaatst Nova Incasso zich op de 21ste plaats van de Deloitte Technology Fast 50 2020. De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijkse uitreiking. In deze ranglijst worden de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland bekend gemaakt. De lijst is samengesteld door de Deloitte Touche Tohmatsu Limited. Tussen de bedrijven op deze ranglijst zitten zowel private als publieke bedrijven.

Nova Incasso

Nova Incasso is gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen van bedrijven en particulieren. Het incassobureau is onderdeel van Nova Groep. Nova Groep biedt de totaaloplossing voor het betaald krijgen van facturen. De bedrijven van Nova Groep ontzorgen opdrachtgevers van facturatie tot aan beslaglegging.

De werkwijze van Nova Incasso is uniek doordat zij het zelfontwikkelde No Pay-principe hanteert. De organisatie vindt dat de opdrachtgevers geen kosten moeten maken voor het betaald krijgen van hun facturen. Daarom ontvangen zij 100% van de hoofdsom wanneer deze tijdens de buitengerechtelijke procedure wordt betaald. De kosten die hierbij komen kijken, worden in rekening gebracht bij de debiteur.

Technologie

De groei van Nova Incasso is mede behaald door de zelfontwikkelde incassosoftware. Hiermee worden onnodige handelingen geautomatiseerd. Daarnaast kunnen opdrachtgevers verschillende functionaliteiten gebruiken. Op deze manier kunnen opdrachtgevers onder andere gemakkelijk nieuwe dossiers indienen. Verder kunnen zij 24/7 de status hiervan bekijken. Zodoende weet de opdrachtgever altijd waar hij aan toe is. Ook beschikt de software over handige tools zoals een aanmaning-generator. Hiermee kunnen opdrachtgevers juridisch correcte aanmaningen genereren in hun eigen huisstijl.

De software is tijdbesparend voor zowel de opdrachtgever als hun debiteuren. Dit komt doordat de software gemakkelijk te koppelen is aan boekhoud- of CRM-systemen. Daarnaast krijgen debiteuren de mogelijkheid om via de software hun facturen te betalen. Nova Incasso speelt hiermee in op de behoeften van de klant. Op die manier weet de organisatie zich te onderscheiden van concurrenten.

Deloitte Technology Fast 50

Naast de 21ste plek in de Deloitte Technology Fast 50 2020 heeft Nova Incasso zich meerdere malen geplaatst in eerdere edities van de lijst.

 

Meer weten over de werkwijze van Nova Incasso? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Back To Top