skip to Main Content
Nova Legal | Onderdeel van Nova Groep

Waarom Nova Legal

Nova Legal is een verfrissend en professioneel juristenkantoor. Voor advies of bijstand tijdens een juridische procedure bent u bij ons aan het juiste adres! Bij Nova Legal houden we van aanpakken en denken we met u mee.

Wij staan u bij, in en buiten rechte, tijdens de gerechtelijke incasso, maar ook op het gebied van het verbintenissenrecht, arbeidsrecht en het huurrecht.

Diensten van Nova Legal

Verbintenissenrecht

Heeft u te maken met een partij die gemaakte afspraken niet nakomt, lijdt u schade of bent u toe aan een nieuwe set algemene voorwaarden? Wij zijn graag uw juridische partner.

Arbeidsrecht

Wij helpen u: van het opstellen en controleren van arbeidsovereenkomsten tot het voeren van ontslagprocedures en alles wat daar tussen zit.

Huurrecht

Wilt u een huurovereenkomst laten opstellen of heeft u een conflict op het gebied van het huurrecht? Wij adviseren en procederen.

Deurwaardersdiensten

Onze deurwaarder betekent op ons verzoek ambtelijke stukken en waar nodig wordt een executietraject gestart. Hierbij kunt u denken aan het betekenen van een dagvaarding, een vonnis of een beschikking, het in gang zetten van een ontruimingsprocedure of het leggen van beslag. Om uw vordering veilig te stellen kunnen wij voor u ook conservatoir beslag leggen voorafgaand aan of tijdens een gerechtelijke procedure.

Duidelijke Afspraken | Nova Legal

Duidelijke afspraken

We nemen afspraken serieus en doen er alles aan om die na te komen.

Nova Legal Is Altijd Bereikbaar

Duidelijke afspraken

We staan open voor vragen en nemen altijd op.

Nova Legal Handelt Snel

Duidelijke afspraken

We blijven niet stilzitten en ondernemen actie zodra het kan.

Back To Top