Skip to content
Nova Groep

Over ons

Over ons

Nova Groep is een familiebedrijf dat bestaat uit een keten van intensief samenwerkende zusterbedrijven, die zich richten op debiteurenbeheer en (gerechtelijke) incasso.

Elk bedrijf afzonderlijk is gespecialiseerd in een bepaald deel van het credit management proces. Het betaald krijgen van uw factuur, dat staat bij Nova Groep voorop. Wij kunnen u ontzorgen, van facturatie tot aan beslaglegging.

Door middel van eigen ontwikkelde software in combinatie met menselijke expertise zorgen wij voor digitale en inNOVAtieve oplossingen met een Human Touch.

Het traject van A tot Z

Met Nova Groep worden facturen betaald en disputen sneller afgehandeld. – Bij Nova Groep ontzorgen wij van A tot Z met het innen -en indien nodig incasseren- van openstaande facturen. Van debiteurenbeheer tot het leggen van beslag, wij ondernemen de juiste stappen om ervoor te zorgen dat facturen zo snel mogelijk worden betaald.

-Onze dienstverlening begint bij onze facturatie- en debiteurenbeheer software Invoque. Met Invoque zorgt u ervoor dat uw debiteurenbeheer vlekkeloos verloopt.

-Wanneer het incassotraject teneinde loopt zonder het gewenste resultaat, starten wij desgewenst een gerechtelijke procedure, om de betaling van de openstaande facturen in rechte af te dwingen.

-Als een toewijzend vonnis is ontvangen en de betaling blijft nog steeds uit, dan kan er beslag gelegd worden, om op die manier de vordering alsnog voldaan te krijgen.

-Het traject kan van A tot Z worden doorlopen, maar dit hoeft niet. Er kan ook gebruik gemaakt van de dienstverlening van één van de bedrijven. Bijvoorbeeld het buitengerechtelijk incasseren van openstaande facturen door Nova Incasso.

-Meer weten over onze dienstverlening? Bekijk dan onze interactieve infographic!
Hier ontdekt u meer over onze werkwijze, diensten en inNOVAtieve software.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Nova Groep zijn we ons ervan bewust dat we deel uitmaken van een grotere maatschappij waarin we verantwoordelijkheden hebben. Op verschillende manieren probeert Nova Groep nu en in de toekomst iets terug te doen, voor zowel het milieu als de maatschappij.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Back To Top