Logo Nova Incasso | Onderdeel van Nova Groep

Buitengerechtelijke incasso

Wanneer het u zelf niet lukt om een openstaande vordering te incasseren, is het verstandig om het incasseren van deze vordering uit te besteden aan een specialist.

Nova Incasso is zo’n specialist. Door Nova Incasso in te schakelen, wordt uw openstaande vordering vaak alsnog betaald. Met het uit handen geven van de openstaande vordering bespaart u tijd, energie en loopt u zelf minder risico’s.

Door middel van telefonisch contact, brieven, e-mails, en SMS’jes herinneren wij debiteuren aan hun betalingsverplichting. We werken uitsluitend met specialisten in ons vak en weten wat werkt, en wat juist niet. Door onze aanpak betalen debiteuren sneller.

Kosteloze incasso

We werken volgens het door ons ontwikkelde No Pay principe. Dat betekent dat onze opdrachtgevers 100% van de hoofdsom ontvangen wanneer de volledige vordering is betaald. De vergoeding voor onze werkzaamheden wordt verhaald op de debiteur.

Nationale en internationale incasso

We werken in het hele land en zijn niet gebonden aan plaatsen of regio’s. Ook met internationale vorderingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Geen contract

Wij werken zonder contracten. U kunt gemakkelijk en geheel vrijblijvend een opdracht bij ons aanleveren om te kijken of onze samenwerking u bevalt. Wij zijn ervan overtuigd dat opdrachtgevers terugkomen door de kwaliteit van onze dienstverlening.

24/7 online dossier inzage

Met onze 24/7 online dossier inzage kunt u altijd en overal kijken welke acties zijn ondernomen, welke afspraken zijn gemaakt en hoe uw zaak ervoor staat. In uw persoonlijk portaal kunt u al uw dossiers en de status hiervan inzien. Het systeem van Nova Incasso wordt continu doorontwikkeld.

Gebouw Nova Incasso | Onderdeel van Nova Groep

Meer weten over Nova Incasso?

085 – 401 1034

info@nova-incasso.nl

www.nova-incasso.nl