Skip to content
Nova Incasso in top 20 Deloitte Technology Fast 50 | Nieuws | Nova Groep

Nova Incasso in top 20 Deloitte Technology Fast 50 2018

Nova Incasso plaatst zich op de zestiende plek op de ranglijst van de Deloitte Technology Fast 50 2018. Dit is een ranglijst van de snelst groeiende technologische bedrijven van Nederland. De bekendmaking van de ranglijst werd op donderdag 11 oktober georganiseerd op Festivalterrein Thuishaven in Amsterdam.

Nova Incasso

Nova Incasso is gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen van bedrijven en particulieren. Het incassobureau is onderdeel van Nova Groep. Nova Groep biedt de totaaloplossing voor het betaald krijgen van facturen. De bedrijven van Nova Groep ontzorgen opdrachtgevers van facturatie tot aan beslaglegging.

De werkwijze van Nova Incasso is uniek doordat zij gebruik maken van het zelfontwikkelde No Pay-principe. De organisatie vindt niet dat de opdrachtgevers kosten horen te maken voor het betaald krijgen van hun facturen. Daarom ontvangen zij 100% van de hoofdsom wanneer deze tijdens de buitengerechtelijke procedure wordt betaald. De kosten die hierbij komen kijken, worden in rekening gebracht bij de debiteur.

Technologie

De groei van Nova Incasso is de afgelopen jaren mede mogelijk gemaakt door de zelfontwikkelde incassosoftware. Zo worden onnodige handelingen geautomatiseerd en kunnen opdrachtgevers gebruik maken van verschillende functionaliteiten. Op deze manier kunnen opdrachtgevers onder andere nieuwe dossiers indienen en kunnen zij 24/7 de status hiervan bekijken. Zo weet de opdrachtgever altijd waar hij aan toe is. Ook beschikt de software over handige tools zoals een aanmaning-generator waarmee opdrachtgevers juridisch correcte aanmaningen kunnen genereren in hun huisstijl.

De software is tijdbesparend voor zowel de opdrachtgever als hun debiteuren. Dit komt doordat de software gemakkelijk te koppelen is aan het boekhoud- of CRM-systeem. Daarnaast krijgen debiteuren de mogelijkheid om via de software hun facturen te betalen. Nova Incasso speelt hiermee in op de behoeften van de klant en weet zich op die manier te onderscheiden van concurrenten.

Blijven groeien

Naast deze plek in de Deloitte Technology Fast 50, is Nova Incasso in 2017 ook in de prijzen gevallen. Toen hebben zij de FD Gouden Gazelle gewonnen. Hiermee werden ze bekroond als het snelst groeiende bedrijf in Noord-Nederland van 2017.

 

Meer weten over de werkwijze van Nova Incasso? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Neem direct contact op
Back To Top