Skip to content
Nova Incasso genomineerd Deloitte Fast 50 2019 | Nieuws | Nova Groep

Nova Incasso genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 2019

Nova Incasso nomineert zich voor de Deloitte Technology Fast 50 2019. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement. Tijdens dit evenement wordt de ranglijst van de 50 snelst groeiende technologische bedrijven van Nederland bekend gemaakt. Net als vorig jaar is Nova Incasso genomineerd voor de award.

Nova Incasso

Nova Incasso is gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen van bedrijven en particulieren. Het incassobureau is onderdeel van Nova Groep. Nova Groep biedt de totaaloplossing voor het betaald krijgen van facturen. De bedrijven van Nova Groep ontzorgen opdrachtgevers van facturatie tot aan beslaglegging.

Nova Incasso gebruikt het zelfontwikkelde No Pay-principe. Hierdoor is haar werkwijze uniek. De organisatie vindt namelijk niet dat de opdrachtgevers kosten moeten maken voor het betaald krijgen van hun facturen. Daarom ontvangen zij 100% van de hoofdsom wanneer de debiteur de factuur tijdens de buitengerechtelijke procedure voldoet. De kosten die hierbij komen kijken, worden in rekening gebracht bij de debiteur.

Technologie

Nova Incasso dankt haar groei mede aan de zelfontwikkelde incassosoftware. Zo worden onnodige handelingen geautomatiseerd. Opdrachtgevers kunnen verschillende functionaliteiten gebruiken. Denk hierbij aan het gemakkelijk indienen van nieuwe dossiers. Tevens hebben opdrachtgevers 24/7 zicht op de status hiervan. Zo weet de opdrachtgever altijd waar hij aan toe is. Daarnaast beschikt de software over handige tools zoals een aanmaning-generator. Hiermee kunnen opdrachtgevers juridisch correcte aanmaningen genereren in hun eigen huisstijl.

Tevens is de software gemakkelijk te koppelen aan het boekhoud- of CRM-systeem van de opdrachtgever. Hierdoor is de software tijdbesparend. Dit geldt voor zowel de opdrachtgever als hun debiteuren. Daarnaast krijgen debiteuren de mogelijkheid om via de software hun facturen te betalen. Nova Incasso speelt hiermee in op de behoeften van de klant. Op die manier onderscheidt Nova Incasso zich van concurrenten.

Deloitte Technology Fast 50 in 2018

Vorig jaar nomineerde Nova Incasso zich voor de Deloitte Technology Fast 50 van 2018. Destijds eindigde Nova Incasso op de zestiende plek. Daarnaast behaalde het incassobureau de tweede plaats van de snelst groeiende technologische bedrijven uit de provincie Groningen.

Deloitte Technology Fast 50 in 2019

Naast de nominering in 2018, is Nova Incasso ook in 2019 genomineerd voor de ranglijst.

Dit jaar zijn er in totaal vijf Groningse bedrijven genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50. De winnaar wordt op 10 oktober 2019 bekendgemaakt. Dit gebeurt tijdens de Fast 50 Awards Ceremony in Amsterdam. Wij zijn erbij.

 

Meer weten over de werkwijze van Nova Incasso? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Back To Top