Skip to content
Nova Incasso FD Gouden Gazelle Noord-Nederland | Nieuws | Nova Groep

De FD Gouden Gazelle van Noord-Nederland gaat naar Nova Incasso

Nova Incasso viel op dinsdag 8 november in de prijzen tijdens de uitreiking van de landelijke FD Gazellen Awards. Deze uitreiking is een jaarlijks terugkerend evenement waar de snelst groeiende bedrijven van Nederland worden bekendgemaakt. Nova Incasso behaalde de FD Gouden Gazelle van regio Noord-Nederland.

FD Gazellen Awards

Het Financieel Dagblad organiseert ieder jaar een uitreiking van de FD Gazellen. Het Financieel Dagblad rijkt deze FD Gazellen uit aan de stelst groeiende bedrijven van Nederland. Hierbij zijn een aantal criteria van belang, waaronder een omzetgroei van minstens 20% over het afgelopen jaar. Ieder jaar worden er naast de ‘gewone’ Gazellen ook Gouden, Zilveren en Bronzen FD Gazellen uitgereikt aan de snelste groeiers in de regio.

Nova Incasso wint de FD Gouden Gazelle van Noord-Nederland

Nova Incasso is een van origine Gronings incassobureau. De organisatie is onderdeel van Nova Groep. Onder Nova Groep vallen naast Nova Incasso ook Credit Care en Nova Legal. Samen bieden deze bedrijven de totaaloplossing om facturen betaald te krijgen, van facturatie tot beslaglegging.

Het incassobureau is gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen op particulieren en bedrijven. De organisatie kenmerkt zich door haar kosteloze, vrijblijvende service en innovatieve software. Elke opdrachtgever krijgt een vaste contactpersoon toegewezen met wie ze tijdens kantooruren contact kunnen opnemen. Daarbij zijn opdrachtgevers niet gebonden aan een contract, maar kunnen zij losse vorderingen indienen.

Nova Incasso vindt niet dat de opdrachtgever moet betalen om zijn of haar facturen voldaan te krijgen. Hierom heeft het incassobureau haar eigen No Pay-principe ontwikkeld. Dit betekent dat de gemaakte kosten in rekening worden gebracht op de debiteur. Opdrachtgevers ontvangen 100% van de hoofdsom wanneer deze is betaald.

Technologie

De organisatie is het afgelopen jaar enorm gegroeid. Deze groei is mede te danken aan haar eigen ontwikkelde incassosoftware. Door deze software zijn opdrachtgevers, maar ook hun debiteuren, 24/7 op de hoogte van de status van dossiers. Debiteuren kunnen via het systeem facturen bekijken en betalen en waar nodig betalingsregelingen aanvragen.

Tot slot is het systeem eenvoudig te koppelen aan boekhoud- of CRM-systemen van de opdrachtgever. Dit bespaart kosten en tijd. De vorderingen kunnen eenvoudig worden uitbesteed aan de hand van afgesproken criteria. Daarmee wordt het proces nog gemakkelijker gemaakt en kan Nova Incasso haar opdrachtgevers nog beter van dienst zijn.

 

Wilt u meer weten over de werkwijze van Nova Incasso? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Back To Top