Skip to content
Nova Incasso in EMEA Deloitte Technology Fast 500 | Nieuws | Nova Groep

Nova Incasso bemachtigt plaats in EMEA Deloitte Technology Fast 500

Nova Incasso bemachtigt de 209de plaats in de EMEA Deloitte Technology Fast 500. Dit is een ranglijst van de 500 snelst groeiende bedrijven van het afgelopen jaar in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Deze ranglijst wordt gesteund door de Deloitte Technology Fast 50 waarin Nova Incasso meerdere malen een plek heeft bemachtigd.

Nova Incasso

Nova Incasso is een incassobureau welke is gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen van bedrijven en particulieren. Het incassobureau is onderdeel van Nova Groep, welke de totaaloplossing biedt voor het betaald krijgen van facturen. De bedrijven van Nova Groep ontzorgen opdrachtgevers van facturatie tot aan beslaglegging.

De werkwijze van Nova Incasso is uniek doordat zij gebruik maken van het zelfontwikkelde No Pay-principe. De organisatie vindt niet dat de opdrachtgevers kosten horen te maken voor het betaald krijgen van hun facturen. Daarom ontvangen zij 100% van de hoofdsom wanneer deze tijdens de buitengerechtelijke procedure wordt betaald. De kosten die hierbij komen kijken, worden in rekening gebracht bij de debiteur.

Technologie

De groei van Nova Incasso is de afgelopen jaren mede mogelijk gemaakt door de zelfontwikkelde incassosoftware. Zo kunnen onnodige handelingen geautomatiseerd worden en kunnen opdrachtgevers gebruik maken van verschillende functionaliteiten. Op deze manier kunnen opdrachtgevers onder andere gemakkelijk nieuwe dossiers indienen en kunnen zij 24/7 de status hiervan bekijken. Zo weet de opdrachtgever altijd waar hij aan toe is. Ook beschikt de software over handige tools zoals een aanmaning-generator waarmee opdrachtgevers juridisch correcte aanmaningen kunnen genereren in hun eigen huisstijl.

De software is tijdbesparend voor zowel de opdrachtgever als hun debiteuren. Dit komt doordat de software gemakkelijk te koppelen is aan het boekhoud- of CRM-systeem van de opdrachtgever. Daarnaast krijgen debiteuren de mogelijkheid om via de software hun facturen te betalen. Nova Incasso speelt hiermee in op de behoeften van de klant en weet zich op die manier te onderscheiden van concurrenten.

Sleutel tot succes

De combinatie van technologische en menselijke handelingen blijft niet onopgemerkt. Naast de EMEA Deloitte Technology Fast 500 is Nova Incasso al verschillende keren in de prijzen gevallen. Dit komt mede door de unieke aanpak en een slagingspercentage van 94%. Zo won de organisatie onder andere meerdere FD Gazelle Awards en stonden zij in meerdere Deloitte ranglijsten. In 2019 is de organisatie zelfs benoemd tot sectorwinnaar in de categorie Fintech.

Nova Incasso ziet de groei als een mooi compliment, het laat zien hoe bedrijven de dienstverlening van het incassobureau ervaren. Echter is Nova Incasso nog niet klaar met groeien. De organisatie wil meer uit zichzelf halen en wil blijven ontwikkelen op het gebied van incasso.

 

Meer weten over de werkwijze van Nova Incasso? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Back To Top