Skip to content

Embrace The Future

Embrace The Future

Embrace The Future

Embrace The Future

Wij als tech gedreven organisatie, streven er naar om inNOVAtieve software oplossingen te bedenken en te ontwikkelen. Met het ontwikkelen van nieuwe (financiële) software, vergemakkelijken we werkprocessen voor onze klanten. Hiermee hebben zij minder mankracht nodig en kan veel uit handen worden genomen door de software. Wij zijn ons bewust van het feit dat onze oplossingen er voor zorgen dat mensen meer vanaf hun computer gaan werken en minder in de buitenlucht.

Wij werken mee aan het maatschappelijke belang van een gezonde levensstijl met meer beweging met onze slogan “embrace the future”.

 

Nova Tech Lycurgus
De missie

Wij zoeken altijd naar manieren om een positieve maatschappelijk bijdrage te leveren. Door de groeiende technologie doen steeds meer mensen zittiend werk, terwijl beweging zo belangrijk is. Wij zijn ons ervan bewust dat wij onderdeel zijn van deze bewegingsarmoede en streven ernaar om op structurele wijze onderdeel te zijn van de oplossing. Juist daarom willen we met ons programma Embrace the Future een signaal geven naar de maatschappij en mensen inspireren en motiveren om meer te gaan bewegen.

Onze initiatieven

Om onze missie in de praktijk tot leven te brengen zijn wij verschillende initiatieven gestart.

Nova Tech Lycurgus

  • Sinds 9 november 2023 heeft Nova Technology de professionele Groningse volleybalclub Lycurgus overgenomen. De club gaat vanaf dat moment verder onder de naam Nova Tech Lycurgus. Met deze investering willen wij de club naar een hoger niveau brengen en mensen inspireren en motiveren te bewegen.

 

Back To Top